| Horoskopi !! | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
xonny13
Numri i postimeve : 227 Registration date : 02/01/2009
| Titulli: Horoskopi !! Fri Jan 02, 2009 3:51 pm | |
| Ju lutem temen beni ngjitese | |
|
| |
xonny13
| Titulli: Re: Horoskopi !! Fri Jan 02, 2009 3:52 pm | |
| Horoskopi 02.01.2009
Dashi Puna: Mundësi përfitimi financiar Shëndeti: Gjendje relativisht e mirë Dashuria: Jeni në hap me kohën Demi Puna: Jeni të gatshëm për sfidat e punës Shëndeti: Kujdes nga lëndimet e mundshme Dashuria: Po interesoni për dikën Binjakët Puna: Duhet të jeni më të vendosur Shëndeti: Konsumoni ushqim të shëndoshë Dashuria: Ndjenjat tuaja janë shtuar Gaforrja Puna: Mos rrezikoni pa pasur nevojë Shëndeti: Gjendje relativisht e mirë Dashuria: E keni gjuhën e përbashkët Luani Puna: Jeni në rrugë drejt suksesit Shëndeti: Keni nevojë për pushim Dashuria: Mos e teproni me kërkesa Virgjëresha Puna: Mos shpenzoni pa nevojë Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Raportet tuaja janë në nivel Peshorja Puna: Duhet ta ndryshoni strategjinë Shëndeti: Kujdes nga lëndimet Dashuria: Nuk dorëzoheni lehtë Akrepi Puna: Partnerët kërkojnë mirëkuptim Shëndeti: Gjendje e ndryshueshme Dashuria: Raportet janë në nivel Shigjetari Puna: Orientohuni në projekte të mëdha Shëndeti: Mos e teproni me ushqim Dashuria: Gjendje e pandryshueshme Bricjapi Puna: Mundësi për takime të biznesit Shëndeti: Dilni më shpesh në natyrë Dashuria: Jeni në kërkim të ndryshimeve Ujori Puna: Mos e rrezikoni punën pa nevojë Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Jeni të kënaqur me atë që keni Peshqit
Puna: Jeni të përkushtuar në maksimum Shëndeti: Gjendje e ndryshueshme Dashuria: Jeni plot epshe dashurie | |
|
| |
..::UniX::..
Numri i postimeve : 29 Age : 32 Location : Preshewaaa Registration date : 01/01/2009
| Titulli: Re: Horoskopi !! Fri Jan 02, 2009 3:59 pm | |
| ok xony pra prej sodit qetu e pstojn horoskopin | |
|
| |
xonny13
| Titulli: Re: Horoskopi !! Sat Jan 03, 2009 1:18 pm | |
| Horoskopi 03.01.2009 Dashi Puna: Mundësi përfitimi financiar Shëndeti: Gjendje relativisht e mirë Dashuria: Jeni në hap me kohën Demi Puna: Jeni të gatshëm për sfidat e punës Shëndeti: Kujdes nga lëndimet e mundshme Dashuria: Po interesoni për dikën
Binjakët Puna: Duhet të jeni më të vendosur Shëndeti: Konsumoni ushqim të shëndoshë Dashuria: Ndjenjat tuaja janë shtuar Gaforrja Puna: Mos rrezikoni pa pasur nevojë Shëndeti: Gjendje relativisht e mirë Dashuria: E keni gjuhën e përbashkët Luani Puna: Jeni në rrugë drejt suksesit Shëndeti: Keni nevojë për pushim Dashuria: Mos e teproni me kërkesa Virgjëresha Puna: Mos shpenzoni pa nevojë Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Raportet tuaja janë në nivel Peshorja Puna: Duhet ta ndryshoni strategjinë Shëndeti: Kujdes nga lëndimet Dashuria: Nuk dorëzoheni lehtë Akrepi Puna: Partnerët kërkojnë mirëkuptim Shëndeti: Gjendje e ndryshueshme Dashuria: Raportet janë në nivel Shigjetari Puna: Orientohuni në projekte të mëdha Shëndeti: Mos e teproni me ushqim Dashuria: Gjendje e pandryshueshme Bricjapi Puna: Mundësi për takime të biznesit Shëndeti: Dilni më shpesh në natyrë Dashuria: Jeni në kërkim të ndryshimeve Ujori Puna: Mos e rrezikoni punën pa nevojë Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Jeni të kënaqur me atë që keni Peshqit Puna: Jeni të përkushtuar në maksimum Shëndeti: Gjendje e ndryshueshme Dashuria: Jeni plot epshe dashurie | |
|
| |
xonny13
| Titulli: Re: Horoskopi !! Sun Jan 04, 2009 12:20 pm | |
| Horoskopi 04.01.2009 Dashi Puna: Jeni të stërngarkuar me obligime Shëndeti: Dilni më shpesh në shëtitje Dashuria: Epshet u janë zgjuar nga gjumi Demi Puna: Duhet të jeni më të përkushtuar Shëndeti: Jeni në gjendje të mirë fizike Dashuria: Raportet tuaja po përparojnë Binjakët Puna: Përfundojini obligimet e vjetra Shëndeti: Gjendje relativisht e mirë Dashuria: Momentalisht s’jeni të kënaqur Gaforrja Puna: Po kërkoni mirëkuptim në punë Shëndeti: Duhet të pushoni më shumë Dashuria: Po shfaqni interesim për dikë Luani Puna: Jeni duke i hartuar planet Shëndeti: Probleme me gjymtyrët Dashuria: Epshet tuaja sikur janë venitur Virgjëresha Puna: Do të ballafaqoheni me ndryshime Shëndeti: Gjendje relativisht solide Dashuria: Jeni në pritje të ofertës Peshorja Puna: Nuk dini prej nga t’ia nisni Shëndeti: Kujdes nga ftohja e mundshme Dashuria: Raportet tuaja janë në nivel Akrepi Puna: Kërkohet më shumë përkushtim Shëndeti: Probleme me frymëmarrje Dashuria: Epshet tuaja janë zgjuar Shigjetari Puna: Nuk jeni të sigurt në veprime Shëndeti: Probleme me gjymtyrët Dashuria: Duhet të jeni më të vendosur Bricjapi Puna: Nuk keni energji të nevojshme Shëndeti: Gjendje e ndryshuar Dashuria: Partneri kërkon përkushtim Ujori Puna: Jeni të etshëm për ndryshime Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Çdo gjë ecën sipas planit Peshqit Puna: Jeni në pritje të ndryshimeve Shëndeti: Konsumoni çaj më shumë Dashuria: Partneri po ju përcjellë kudo
Edituar për herë të fundit nga xonny13 në Wed Jan 07, 2009 11:24 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
xonny13
| Titulli: Re: Horoskopi !! Mon Jan 05, 2009 12:13 pm | |
| Horoskopi 05.01.2009
Dashi Puna: Nuk është koha për fshehtësi Shëndeti: Gjendje relativisht solide Dashuria: Ndjenjat tuaja po shtohen Demi Puna: Analizojeni projektin më mirë Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Çaste të këndshme me partnerin Binjakët Puna: Dini si t’i koordinoni punët Shëndeti: Keni ngarkesë psikike Dashuria: Mos iu shmangni premtimeve Gaforrja Puna: Aftësitë tuaja po dalin në shesh Shëndeti: Probleme me tension të gjakut Dashuria: Jeni të gatshëm për aventura Luani Puna: Keni vullnet të madh për punë Shëndeti: Gjendje e ndryshueshme Dashuria: Raportet tuaja po përmirësohen Virgjëresha Puna: Duhet të jeni më kreativ në punë Shëndeti: Kujdes të shtuar me ushqim Dashuria: Nuk i pëlqeni kushtëzimet Peshorja Puna: Gjërat kanë filluar të lëvizin Shëndeti: Probleme me tretje të ushqimit Dashuria: Po kënaqeni me atë që keni Akrepi Puna: Jeni të përkushtuar në maksimum Shëndeti: Gjendje relativisht e mirë Dashuria: Jeni në kërkim të aventurave Shigjetari Puna: Kujdes - në biznes ka edhe sekrete Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Shprehni ndjenjat pa ngurrim Bricjapi Puna: Keni vullnet për punë të reja Shëndeti: Probleme me gjymtyrët Dashuria: Jeni në qendër të vëmendjes Ujori Puna: Nuk iu druheni sfidave në punë Shëndeti: Gjendje solide psiko-fizike Dashuria: E keni gjetur modelin e duhur Peshqit Puna: Asgjë nuk ia lëni rastit Shëndeti: Gjendje e ndryshueshme Dashuria: Ndjenjat tuaja janë shtuar | |
|
| |
xonny13
| Titulli: Re: Horoskopi !! Tue Jan 06, 2009 11:11 am | |
| Horoskopi 06.01.2008 Dashi Puna: Mos rrezikoni pa pasur nevojë Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Po shfaqni interesim për dikë Demi Puna: Obligimet janë shtuar ndjeshëm Shëndeti: Kujdes nga ftohja e mundshme Dashuria: Duhet të jeni më objektiv Binjakët Puna: Kujdes nga punët e dyshimta Shëndeti: Gjendje relativisht solide Dashuria: Dini si ta pushtoni partnerin Gaforrja Puna: Merrni punët në duart tuaja Shëndeti: Kujdes nga lëndimet Dashuria: Jeni të etshëm për aventura Luani Puna: Jeni në hamendje rreth punës Shëndeti: Probleme me gjymtyrët Dashuria: Mos nxitoni me veprime Virgjëresha Puna: Jeni duke shkuar drejt suksesit Shëndeti: Keni nevojë për pushim Dashuria: I keni përmirësuar raportet Peshorja Puna: Jeni duke ecur me hapa të sigurt Shëndeti: Kujdes të shtuar me ushqim Dashuria: Partneri kërkon liri të veprimit Akrepi Puna: Analizojeni strategjinë tuaj Shëndeti: Gjendje relativisht stabile Dashuria: Duhet të jeni më të matur
Shigjetari Puna: Po i shqyrtoni mundësitë reale Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Duhet t’i përshtateni situatës Bricjapi Puna: Duhet ta ndryshoni strategjinë Shëndeti: Dilni më shpesh në natyrë Dashuria: Flisni pa dorëza me partnerin Ujori Puna: Mos shpenzoni pa kontroll Shëndeti: Probleme me tretje Dashuria: Mos ngurroni me ndjenja Peshqit Puna: Prisni, suksesi vjen ngadalë Shëndeti: Keni nevojë për rekreacion Dashuria: Duhet të jeni më të vendosur | |
|
| |
xonny13
| Titulli: Re: Horoskopi !! Wed Jan 07, 2009 11:25 am | |
| Horoskopi 07.01.2009
Dashi Puna: Mos rrezikoni pa pasur nevojë Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Po shfaqni interesim për dikë Demi Puna: Obligimet janë shtuar ndjeshëm Shëndeti: Kujdes nga ftohja e mundshme Dashuria: Duhet të jeni më objektiv Binjakët Puna: Kujdes nga punët e dyshimta Shëndeti: Gjendje relativisht solide Dashuria: Dini si ta pushtoni partnerin Gaforrja Puna: Merrni punët në duart tuaja Shëndeti: Kujdes nga lëndimet Dashuria: Jeni të etshëm për aventura Luani Puna: Jeni në hamendje rreth punës Shëndeti: Probleme me gjymtyrët Dashuria: Mos nxitoni me veprime Virgjëresha Puna: Jeni duke shkuar drejt suksesit Shëndeti: Keni nevojë për pushim Dashuria: I keni përmirësuar raportet Peshorja Puna: Jeni duke ecur me hapa të sigurt Shëndeti: Kujdes të shtuar me ushqim Dashuria: Partneri kërkon liri të veprimit Akrepi Puna: Analizojeni strategjinë tuaj Shëndeti: Gjendje relativisht stabile Dashuria: Duhet të jeni më të matur Shigjetari Puna: Po i shqyrtoni mundësitë reale Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Duhet t’i përshtateni situatës Bricjapi Puna: Duhet ta ndryshoni strategjinë Shëndeti: Dilni më shpesh në natyrë Dashuria: Flisni pa dorëza me partnerin Ujori Puna: Mos shpenzoni pa kontroll Shëndeti: Probleme me tretje Dashuria: Mos ngurroni me ndjenja Peshqit Puna: Prisni, suksesi vjen ngadalë Shëndeti: Keni nevojë për rekreacion Dashuria: Duhet të jeni më të vendosur | |
|
| |
xonny13
| Titulli: Re: Horoskopi !! Thu Jan 08, 2009 11:14 am | |
| Horoskopi 08.01.2009
Dashi Puna: Jeni të matur në veprimet tuaja Shëndeti: Dilni më shpesh në natyrë Dashuria: Partneri kërkon vëmendje Demi Puna: Vështirë dorëzoheni në punë Shëndeti: Shfrytëzojeni kohën për relaks Dashuria: Duhet ta ndryshoni strategjinë Binjakët Puna: Jeni të gatshëm për sfida Shëndeti: Gjendje e ndryshueshme fizike Dashuria: Mos u lëshoni në aventura Gaforrja Puna: Mundësi përfitimi financiar Shëndeti: Gjendje relativisht e mirë Dashuria: Partneri çmon angazhimin tuaj Luani Puna: Mos u ndalni në cikërrima Shëndeti: Probleme me tension të gjakut Dashuria: Mundësi e mirë argëtimi Virgjëresha Puna: Jeni të përkushtuar në punë Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Mbajini premtimet e dhëna Peshorja Puna: Nuk jeni të vendosur sa duhet Shëndeti: Keni nevojë për rekreacion Dashuria: Zgjim i epsheve të dashurisë Akrepi Puna: Keni probleme me afate në punë Shëndeti: Kujdes me ushqim Dashuria: Keni nevojë për përkrahje Shigjetari Puna: Kërkoni mendimin e të tjerëve Shëndeti: Probleme me organet e tretjes Dashuria: Përpiquni më shumë Bricjapi Puna: Mos u lëshoni në diskutime Shëndeti: Probleme me gjymtyrët Dashuria: Respektojeni afatin e dhënë Ujori Puna: Nuk i përtoni obligimeve Shëndeti: Në përmirësim e sipër Dashuria: Dikush po interesohet për ju Peshqit Puna: Përmbyllje e suksesshme e punës Shëndeti: Gjendje relativisht e mirë Dashuria: Mos nxitoni me përfundime | |
|
| |
xonny13
| Titulli: Re: Horoskopi !! Fri Jan 09, 2009 5:12 pm | |
| Horoskopi 09.01.2009
Dashi Puna: Jeni të matur në veprimet tuaja Shëndeti: Dilni më shpesh në natyrë Dashuria: Partneri kërkon vëmendje Demi Puna: Vështirë dorëzoheni në punë Shëndeti: Shfrytëzojeni kohën për relaks Dashuria: Duhet ta ndryshoni strategjinë
Binjakët Puna: Jeni të gatshëm për sfida Shëndeti: Gjendje e ndryshueshme fizike Dashuria: Mos u lëshoni në aventura Gaforrja Puna: Mundësi përfitimi financiar Shëndeti: Gjendje relativisht e mirë Dashuria: Partneri çmon angazhimin tuaj Luani Puna: Mos u ndalni në cikërrima Shëndeti: Probleme me tension të gjakut Dashuria: Mundësi e mirë argëtimi Virgjëresha Puna: Jeni të përkushtuar në punë Shëndeti: Pa probleme të theksuara Dashuria: Mbajini premtimet e dhëna Peshorja Puna: Nuk jeni të vendosur sa duhet Shëndeti: Keni nevojë për rekreacion Dashuria: Zgjim i epsheve të dashurisë Akrepi Puna: Keni probleme me afate në punë Shëndeti: Kujdes me ushqim Dashuria: Keni nevojë për përkrahje Shigjetari Puna: Kërkoni mendimin e të tjerëve Shëndeti: Probleme me organet e tretjes Dashuria: Përpiquni më shumë Bricjapi Puna: Mos u lëshoni në diskutime Shëndeti: Probleme me gjymtyrët Dashuria: Respektojeni afatin e dhënë Ujori Puna: Nuk i përtoni obligimeve Shëndeti: Në përmirësim e sipër Dashuria: Dikush po interesohet për ju Peshqit Puna: Përmbyllje e suksesshme e punës Shëndeti: Gjendje relativisht e mirë Dashuria: Mos nxitoni me përfundime | |
|
| |
xonny13
| Titulli: Re: Horoskopi !! Sat Jan 10, 2009 11:24 am | |
| Horoskopi 10.01.2009
Dashi Puna: Mundësi përfitimi financiar Shëndeti: Mos e teproni me shqim Dashuria: Partneri kërkon përkushtim Demi Puna: Do të shënoni suksese në punë Shëndeti: Probleme me frymëmarrje Dashuria: Mos nxitoni me veprime Binjakët Puna: Puna ka kaluar në monotoni Shëndeti: Nuk ka arsye për brengosje Dashuria: Ndjeni nostalgji për partnerin Gaforrja Puna: Mos reagoni ndaj provokimeve Shëndeti: Probleme të mundshme me fyt Dashuria: E pëlqeni intimitetin Luani Puna: Duhet të jeni më të vendosur Shëndeti: Probleme me tretje të ushqimit Dashuria: Është koha edhe të falni Virgjëresha Puna: Jeni duke e analizuar situatën Shëndeti: Ndjeni plogështi në trup Dashuria: Nuk është koha për llogaritje Peshorja Puna: Duhet të jeni më të përkushtuar Shëndeti: Probleme me stomak Dashuria: Përmbusheni premtimin Akrepi Puna: Takime të mundshme biznesi Shëndeti: Keni mungesë energjie Dashuria: Keni gjuhë të përbashkët Shigjetari Puna: Po e jepni me të mirën nga vetja Shëndeti: Konsumoni zarzavate Dashuria: Bëjeni hapin e radhës Bricjapi Puna: Përkushtojuni projektit të tashëm Shëndeti: Dilni më shpesh në piknik Dashuria: Jeni në qendër të vëmendjes Ujori Puna: Ofroni bashkëpunim në kolektiv Shëndeti: Duhet të pushoni më shumë Dashuria: Po shprehni interesim për dikë Peshqit Puna: Nuk dëshironi t’i shkëmbeni idetë Shëndeti: Probleme me gjymtyrët Dashuria: Duhet të jeni më të vendosur | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Horoskopi !! | |
| |
|
| |
| Horoskopi !! | |
|